Skip to content

SERVICII

CURSURI DE PILOTAJ

Cursurile de pilotaj cuprind 40 de ore de zbor + pregatire aviatică de specialitate.

Oferim tot suportul pentru obținerea licenței de pilot aeronave ultrausoare, iar pentru cei care doresc o carieră ca pilot, putem oferi și suport cu îndrumare pentru aviația generală.

Poți începe cursurile de la vârsta de 14 ani, cu consimțământul părinților, iar la vârsta de 16 ani împliniți, poți fi deținător de licență de zbor!

Vox Aviation vă oferă posibilitatea de a deveni pilot licențiat în urma cursurilor de pilotaj, și vă invită să petreceți într-un mod plăcut și distractiv timpul dumneavoastră liber cu aviația de agrement.

AVION CU MOTOR, TE IAU ȘI PE TINE-N ZBOR, SĂ TE FAC AVIATOR!

Toate activitățile aviatice, cursurile de pilotaj, aviația de agrement, se fac într-un mediu de siguranță și confort la aerodromul WEST COPTER, localitatea Becicherecu Mic, județul TIMIȘ.

Aici ne veți putea găsi zilnic zburând!

plimbări cu avionul

Zbor cu avionul pe durata a 15-20 de minute, deasupra orașului Timișoara sau a zonelor dorite. Durata de zbor se poate modifica în funcție de dorințele dumneavoastră.

Zboruri cadou

Zborul de agrement se face cu avion de 2 locuri (pilot + pasager).

Fotografie aeriană

deplasare pe distanțele dorite

Reclamă aeriană

Zborul publicitar include tractarea unui banner de dimensiuni mari cu mesaj publicitar peste zonele de interes. Lansare de materiale publicitare, flori sau petale de flori cu ocazia unor evenimente.

Contact: 0770.922.833